maandag 4 april 2011

9e dag Van Texas naar Midland miles stand 6446

 

Zo… twee lange reisdagen voor de boeg,maar breiwerk…boek en puzzelboek in de aanslag. Wat  kan me gebeuren. Alleen een korte weblog dus. Het boek  waarin ik bezig ben is gelukkig geen boek dat heel snel uitgelezen wil worden, het zijn allemaal verhalen en als je er een gelezen hebt  wil je het laten bezinken. Wel leuk om te lezen.

Vanochtend hadden we ontbijt in de business lounge op de 18e verdieping.Ook continentaal,maar prima,een paar dagen geen eieren is wel goed….IMG_1789

We reden pas om kwart voor 10 weg en onderweg alleen paar keer gestopt voor een warme chocolademelk! jaja MET!!!!!!!!!!!! en om de weblog te publiceren. Allemaal bij de Mac. IMG_1791

Bij deze Mac hadden ze zelfs stopcontacten dus Ruud snel de kabel gehaald en gelijk Hotmail ed  gekeken. Leuk hoor.  De reacties zijn ook leuk, ik krijg er ook op mijn Hotmail veel en we zijn blij dat we toch de grote laptop bij ons hebben.

Omdat ik niet zoveel te vertellen heb en niet veel foto’s heb MOET er deze keer maar weer eens een foto van een wc bordje bij. DIE SPAAR IK haha, komt ie.

IMG_1795

Het was een strakblauwe lucht en prima reisweer dus met de zon in ons ruggetje. Wel een harde wind en niet echt lekker om buiten  te zitten. onderweg even gestopt en zagen we deze diertjes WAT EEN HERRIE maken die… zouden het eekhoorntjes zijn? WEL familie in ieder geval. We zijn er niet op die houten bankjes gaan zitten,eigenlijk zou ik stoeltje moeten kopen,zit zachter…. haaaaaaaaaha

                                    IMG_1794

 

Onderweg kwamen we nog langs een Fina raffinaderij, wat een STANK gaf dat zeg, zelfs met de raampjes van de auto dicht. We hebben ook nog voor 75 dollar getankt vandaag, van 3.77dollar onderweg en net in  Midland voor 3.55dollar. Scheelt dus erg per pomp en waar je bent.Morgen kunnen we dus een lekker eind ermee rijden. Ik geloof iets van 320miles moeten we ..

In ons hotel   La Quinta waar we 2 dagen geleden ook waren aangekomen hadden ze geen kamer beneden meer. nee toch slijm slijm,  Up grate op 1e verdieping wilden we niet, nou ja ze begreep dat Ruud niet goed trappen kon lopen dus………. o hemeltje lief kregen we een  GEHANDICAPTE kamer, nou wat een luxe zeg ,veel ruimte en supergrote badkamer met allerlei stangen en extra stoeltjes .Bed is lekker groot vandaag.heerlijk en via price line hebben we er 58dollar voor betaald en op de deur hangt briefje met de volgende prijzen…. DAT zal toch niet waar zijn?????

                              IMG_1804 .

Op de achterkant van de plattegrond stond de aanbeveling om aan het einde van de straat naar……………………OUTBACK te gaan. Tuurlijk gelijk gegaan en deze keer iets minder lekker dan anders,maar het was ook super superdruk en dat voor de maandag….Daarna even voor Robert-Jan bij Wal - mart naar iets voor de computer gekeken  en net voor het helemaal donker was waren we om half 9 in onze kamer.

En dan vanavond ook even kijken in het autoboekje. Zoals alle mannen is Ruud ook gek op knopjes uit proberen….Op de zonneklep van de auto zitten 3 knopjes maar niets reageert, en dat is niks voor Ruud. Ik hou jullie op de hoogte…..IMG_1797

Morgen op weg naar Las Cruces….bekend terrein voor ons. daaaaaag nogmaals bedankt voor jullie reacties. LIEFS

3 opmerkingen:

Anita zei

Hoi Agnes, grappig wc bordje heb je gefotografeerd. Volgens mij zijn die beestjes op de foto prairiedogs, die zijn zo leuk.
Mooie hotels en leuke route doen jullie hoor.
Geniet lekker
Anita

chrijasim zei

Hi genieters, Het huis is ok. Swieber weet precies wanneer ik er ben, anders zie je haar niet bij jullie huis.Buik is nog gevuld. Alles goed hier, het wer is afwisselend warm en koud, vandaag dus koud.Jullie zitten in 1 week tijd al vol met indrukken, hoe hou je dit nog 3 weken vol. Zal geen moeite kosten denk ik.Je kan weer een boek vullen,. Leuk dat we ook al zoveel foto's zien, thuis komt het er soms niet van.Geniet er maar lekker van , kunnen ze je nooit meer afpakken, groetjes, Chris, Janny en Simba.

Teleton zei

HAha, ik had ook eens zo'n knopje ingedrukt. Kreeg ik geheel automagically de alarmcentrale aan de lijn....dus pas maar op. Leuk he die beestjes, zijn denk ik ground squirrels maar zijn achterste stukje is op de foto nog verdekt opgesteld. 't Is net "Wie wil mijn marmotje zien..." Zo zie je ze, zo zijn ze weer vertrokken. Pas op met voeren, ze kunnen uit de hand eten maar bijten soms gemeen en je kunt meteen door naar het ziekenhuis voor een behandeling tegen rabies.

Morgen een flinke ruk, 320 miles. Veel plezier onderweg. Wij wachten op de eerste foto van groot wild.........