zondag 3 april 2011

7e dag Op weg naar Dallas miles stand 6176

7edag, dus bijna week al onderweg……

Jippie…. strakblauwe lucht en geen panty aan, nog wel voorzichtig met broek uitkiezen, ja je kan er maar een probleem van maken he maar ik kan me niet voorstellen dat het ineens zo’n andere temperatuur gaat worden. Ruud zijn korte broek lag ook al klaar…

Ik heb gisteravond nog heerlijk poosje in het boek zitten lezen en op de laptop radio 5 nostalgie aan…heerlijk gewoon.En een heerlijk bed, dus goed geslapen.

Op weg naar het ontbijt zagen we die lucht!!!! jaja in Nederland ook 22graden,maar goed…. hier BLIJFT het hoop ik de komende weken zo en dat moeten jullie in Nederland nog maar afwachten.Ik heb gezegd.Het ontbijt was zoals verwacht. wafels, brood buggels,yoghurtjes cakes  appeltjes zelfs KOUD  hard gekookt ei,maar prima om dag mee te beginnen. Hoeven we niet gelijk een walmart te zoeken. We hebben er weer zin in vandaag,want een zonnetje werkt daar toch aan mee. De auto staat voor de buitendeur dus snel alles in de auto. Het is niet zo ver vandaag. ong.200 miles.Om half 10 zijn we op weg, lekker op ons gemakkie en onderweg af en toe gestopt. Voor de chocolademelk met whipped cream  en te tanken….de ice break  jaja en alvast even van het zonnetje genieten

even zonnen

Het is best wel een mooie weg en gelukkig zag ik af en toe alleen cactus staan, teken dat we de warme zonne ingaan, helaas nog niet in bloei,maar ik houd moed.

bl lucht en prachtige weg

                                           Om half 2 zien we in de verte…..

HILTON

   zou DAT de Hilton voor ons zijn?????       

zou die dat zij

en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoor,het is heeeeeeeeeeel groot en  ruim en strak opgezet Hilton,.Helemaal nieuw. Echt een zakenhotel,met heel veel zalen ed. Maar goed, wij kwamen prive en die willen ze ook wel, zelfs via price line haha,want het is erg stil. De card van Hilton zat nog in de auto,maar R J  zijn naam doet wonderen en we kregen gratis ontbijt. Morgen in het restaurant en maandagmorgen op 18e verdieping. In het weekend is de lounge gesloten…. Geen punt bijna huppelend naar de kamer. De  koffers hebben we lekker boven LATEN!!!!!!!!!! brengen en de auto in de parkeergarage, je hebt geen keus en dat moet extra betaald worden. 

lobby

    Dit is  een achtste deel van de lobby,zo groot is het.  We zijn eerst naar de kamer gegaan en  even  bikini aan. Half 3 tot half 4 aan het zwembad (veel te koud om erin te gaan, dat komt nog wel deze vakantie)

IMG_1720

   en toen naar  een heel erg grote Mall aan de overkant van het hotel Zie ik een  jamba juice, nou veel gekker kan niet want de juice was er niet. Sinaasappeltjes op. haha….

In de Mall deze foto gemaakt    gek idee dat het buiten 28graden is en binnen ze lekker aan het schaatsen zijn….

in winkelcentrum ijsbaan

Nog niet een kwart gezien, zo groot is de Mall en ook allemaal zo nieuw,,maar om 6uur zaten we dan weer bij de Outback

voorafje outback

Om 8uur weer op de kamer… Prima weer,

kamer

badkamer

 

En nog iets leuks van de auto!!!!!!!!!!!   Ruud heeft zijn stoel ingesteld op zijn hoogte en afstand van het stuur. Als hij uitstapt, gaat de stoel naar achteren en als hij zit en sleutel in slot doet gaat hij vanzelf!!!!!! weer naar zijn stand. Nou jaaaaaaaaaaaaaaaa geweldig toch..Nu lijkt het wel of we thuis geen mooie auto hebben,maar deze snufjes heeft hij niet .

Een niet zo heel lang verhaal, maar ja , veel gereden en niet veel bijzonders dus te melden,morgen gaan we dus naar Kennedy museum. ben benieuwd. groetjes (O)ma Agnes

3 opmerkingen:

Teleton zei

Oh, gelukkig, julie zijn weer boven water! Waren gewoon druk aan het genieten. En zo hoort het ook! Puzzel voor Ruud: waarschijnlijk staat de verlichting van de auto wel ouderwetsch afgesteld, zo dat je hem met de hand aan en uit moet zetten. Dat kan natuurlijk ook automatisch. De vraag is hoe! Raadpleeg het boekje en hou de electronische sleutel bij de hand. Have fun!

Anoniem zei

NN Groete geniet van jullie verslag. Erg leuk. Wat fijn dat het kortebroeken weer is. Net wat je zegt wij moeten het nog maar afwachten. Geniet lekker verder Liefs Mar.

Fam Verkoelen-Roeland zei

Zitten jullie hier soms in Houston ? 't Schaatsen en de Galleria... 't zou me sterk verwonderen dat deze beide items op meerdere plaatsen zo is....
Adembenemende 'trek'tocht trouwens !
Groetjes,

Hilde en co