dinsdag 26 april 2011

31e dag In Los Angeles Staybridge suites, miles stand 9234

Tja. het blijft tot de laatste dag spannend wat we beleven. ohoh,maar ik begin  weer bij het begin.

Ruud was gisteravond al steeds met de airco bezig. Hij doet het niet zei hij,hij blaast WARME lucht en blijft op 24graden staan, maar ja te druk met andere dingen bezig en alleen een laken over ons heen  en we hebben redelijk geslapen….

We hadden afgesproken toch maar NIET naar de outlet bij Cralsbad te gaan, verbeeld je dat we weer met tassen vol terug zouden komen …. onze koffers kunnen nu misschien al niet dicht en dagje lekker niksen ik ook leuk als afsluiting. Dus  eerst naar gratis ontbijtje. MMMMMMMMMMMM echt weer super  met scrabbled egg s worstjes ,maar ook de  wafels, fruit, donuts  yoghurts enzenz waren er.Ook mijn lievelingsthee de aerl grey!!!!!!!!!!Ook de ruimte was gezellig.

                     IMG_2444

Om 10uur zijn we naar het strand gereden. Hier vlakbij en onderweg genoeg  winkeltjes en winkelcentra gezien,maar neeeeeeeeeeeeee DOOR!!!!!! naar the beach.

IMG_2445 IMG_2447

heerlijk uurtje genoten van het strand op mijn STOELTJE!!!!!!!!!!!! Gek hoor, nergens kan je hier aan het strand een stoel of ligbed huren, ook geen strandtentjes te zien…. heb ik me al meer  over verbaasd.  En ook iets wat ze in Nederland echt niet kennen….

                                        IMG_2446 .

                                          GEWELDIG  TOCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daarna nog even bij de pier gelopen,waar het beduidend drukker was.

IMG_2449

Tja toen weer naar het hotel. Ruud wilde 24uur van te voren kijken voor lekker plekje in vliegtuig en de airco zat hem nog steeds dwars. Zo warm.

Ja hoor, hebben wij dus weer……. airco kapot.. we mochten naar andere kamer. HOERA, als je de zooi van bijna 5 weken vakantie uitgestald in de kamerSSSSSS   zag, werd je niet bepaald vrolijk. en  van de kamer al helemaal niet….. Een gehandicapte kamer waar gerookt mag worden maar ECHT aangepast op alles. De kraan zit op kniehoogte, echt hoor dus alles moet door de knietjes gedaan worden.…..Overal kan een rolstoel onder, ook de badkamer is weer aangepast ,maar.. we blijven positief.. de airco doet het.

IMG_2458 IMG_2460

Ruud kreeg rugpijn van het gebukt staan haha, De badkamer zit dus aan de andere kant van de toiletruimte.

Ruud is  om 3uur voor de computer gaan zitten  maar helaas…. sniksniksnik, het kan ook niet altijd mee zitten………er was geen plekje meer vrij in vliegtuig dat wij wilden en wij zitten nu ergens in het midden, niet bij het raam, nou ja. We komen er ook wel hoor. Jammer van de stress en de tijd ,maar het was denken we dus 30uur van te voren ipv 24uur. on line inchecken bij KLM We  moeten nog wel de boardingpassen  uit laten printen.Hoop dat dat goed komt.

En ik dus al die tijd lekker bij zwembad. Ruud kwam later ook en ja hoor. Ruud en dieren, het kan niet missen….stukjes donuts niet bepaald goed voor eekhoorntjes denken we maar ja dat hadden we nog over…

IMG_2452 IMG_2454 IMG_2455

Zelfs wat water gegooid, want  het beestje liep maar bij de rand van het zwembad dus Ruud dacht. Hij heeft dorst….. en ja hoor…..

Tja…. en om half 6 nog even EEN KEER,voor de laatste keer deze vakantie langs  nee IN MACY, maar  neeeeeeeeeeeeeeeeeeee niks gekocht. wel even lekker  in de winkeltjes gekeken en  rond 7uur waren we weer in onze  gehandicapte suite… ohoh hoe moet alles in 3 koffers komen. …. Eerst maar moed verzamelen met port en whisky en dan…… horen jullie morgen de rest.

Liefs voor allemaal.

7 opmerkingen:

Fam Verkoelen-Roeland zei

Toffe afsluiter van een leuk verblijf. Bedankt om te delen en we lezen graag mee een volgende keer.
Prettige terugvlucht !
Groetjes,

Hilde en co

Nancy. zei

Jullie hebben genoten tot de laatste minuut! Nu klaar maken voor de lange reis terug....

Bedankt dat we mochten meelezen,

groetjes en een goede reis Nancy

Teleton zei

We hopen weer op een pakkend verhaal over de koffers.....en daarna een hele goede reis gewenst!

Paula zei

Wat een heerlijke vakantie hebben jullie weer gehad, die laatste dag is ook zalig zo aan het strand.
Bedankt voor het meereizen en vast een hele goede terugreis gewenst (ook al is het niet bij het raampje)
gr. Paula

Marja zei

Nou leuk hoor Ruud met de squirrels.
Toen ik in Canada was vond ik ze ook zo leuk. Nou koffers maar dicht een beetje op zitten dan leuk het wel.Goede reis wel thuis en genoten van de Blog. Liefs Mar.

Sonja zei

Goede reis terug. Wacht de epiloog af!

Twinmom1995 zei

Jammer dat jullie vakantie voorbij is, het is echt omgevlogen.
Een hele goede reis terug.