maandag 25 april 2011

30e dag van Palm Springs naar Los Angeles miles stand 9099

 

Tja. een heel kort weblogje vandaag, nauwelijks de moeite waard denk ik,maar ja  het hoort gewoon bij de vakantie he. Zodra we  s avonds thuiskomen  vlieg ik naar de laptop om mijn verhaal kwijt te kunnen en gaat Ruud lekker de port en whisky  inschenken en bijkomen van de dag…..

Het ontbijtje was vanochtend met veel koek en donuts in allerlei variatie, dus gezellig op ons balkonnetje jaja in het zonnetje zitten ontbijten,met nog steeds eigen koffie van het thuisfront de DE …we halen het NET!!!!!!!!!!!

Daarna de 4 Ugg tassen geminimaliseerd tot 1 tas, alle tassen en dozen weg , nou dan blijft er weinig over hoor. Lekker zitten skypen en de Ugg zijn goed bevonden  dus pfffft allemaal helemaal blij.

Ik ben even bij receptie gaan vragen of we om 12uur mochten uitchecken ipv 11uur en ja hoor. NO PROBLEM, dus ik lekker naar het zwembad om boek uit te lezen en Ruud op kamer gebleven (mocht koffers inpakken.. aaaaaaaah nee hoor, had ik voor grootste gedeelte al gedaan. )

Rond 12 uur de gekke sleutels ingeleverd, AE card weer laten gloeien en op naar naar LOS ANGELES, uuh  even kort stopje bij Cabazon, want Ruud had bij La Coste  gisteren sokken gekocht en vond ze zo fijn dat hij nog 2 paar wilde jaja doet maar he, maar was zo gebeurd.Auto stond voor de winkel.

En toen op weg naar LA, ongeveer 130  miles dus binnen 3 uur makkelijk te halen en ja hoor, zonder stop waren we makkelijk binnen  3uur bij de Staybridge suites. We wilden het liefst  op 1e verdieping (begane grond dus hier),want om alle koffers en tasjes 3 hoog te moeten sjouwen pffffffft zagen we niet zitten. Nou er waren nog 2 suites op de 1e maar die waren nog niet klaar, dus als we dat wilden moesten we tot 4uur wachten…. okok no problem en met een pasje en 2 badhanddoeken zijn we naar zwembad gegaan voor een uurtje.

(Wordt toch nog aardig weblogje geloof ik haha)

Het is hier echt strakblauwe lucht wel harde wind, maar heerlijk hoor en eindelijk is mijn boek  De Rijstmoeder  van Rani Manicka uit. PRACHTIG boek over een dramatische fam.geschiedenis van 4 generaties die zich afspeelt in Maleisië, waar wij ook  al geweest zijn………

                               IMG_2432

Ziet er aardig uit he, en onder de groene tent is het warme bubbelbad.

Om kwart over 4 bij de receptie de sleutel gehaald en vol verwachting naar de  suite.Gratis parkeren en internet is  erbij  We zijn niet teleurgesteld.  Prachtige kamer met open keuken met alles erop en eraan, ook de vaatwasser!! en zelfs vaatwastabletjes ,maar ook flesje afwasmiddel erbij. Kijk!!!!!!!!! daar heb je wat aan.

IMG_2433 IMG_2434 IMG_2435 IMG_2436                         IMG_2439

en natuurlijk prachtige badkamer met toilet  en ons uitzicht is ook heerlijk, op het parkje voor de pool.

                                                                IMG_2440

Alleen de  traveler safety tips maakte Ruud wat angstig                       

                                       IMG_2442

Dus  wel even naar de Walmart  voor eten (en nog 2 korte broekjes voor Brandon met elastiek, want hij is zindelijk aan het worden en dan zijn broekjes met elastiek wel zo makkelijk en aaaaaaaach dat kan nog wel in de koffer erbij…(hopen we)  en dus al om kwart over 6 in de Suite. genoeg te doen.

We willen vanavond al beetje kijken hoe we de koffers indelen en vooral veel…. heel veel weggooien aan kranten tijdschriften boeken enzenz.

Zo toch nog aardig wat aan jullie kwijt gekund.Plannen morgen nog niet concreet,maar wel half 4  plaatsen in vliegtuig reserveren, dus we zien wel. Morgenavond  laatste weblog voorlopig… het is zo verschrikkelijk snel gegaan en hebben echt geen moment gedacht oh wat ijn we lang weg………(en dat is het wel natuurlijk) ons geen minuut verveeld.

4 opmerkingen:

Teleton zei

Wij hebben ons ook niet verveeld met jullie blog! Iedere dag weer een verrassing. Jammer dat het er al weer bijna op zit. Geniet nog van die laatste uurtjes daar!

Anita zei

Ik heb genoten van je gezellige verhalen en vind ook dat het snel voorbij is gegaan.
Geniet nog even van de laatste dagen en alvast een voorspoedige terugreis gewenst.

Marja zei

We zullen het missen de leuke verhalen en de mooie plaatjes. Wanneer gaan jullie weer??????. Kom eerst maar eens gezellig thuis. Goede reis. Liefs Mar.

thea zei

Haha, ALS je toch nog ruimte in de koffer hebt, wil je dan 1).....,
2)...... 3) ..... meenemen voor mij??? grapje!!
Het heeft mij lang genoeg geduurd hoor,Gun je nog precies 2 dagen en dan moet je hier maar weer zijn!!
Kussie en goede terug reis!!