woensdag 20 april 2011

24e dag Las Vegas 3edag Wynn miles stand 8581

 

We zijn nog niet op de helft van ons verblijf in de Wynn. om even positief te beginnen he. en ohoh met 1 oog open zag ik toen ik wakker werd de strakblauwe lucht al, kom op Ruud. eruit!!!!!!!  Lekker kopje koffie en eitje koken en  even met kindjes en vriendin skypen en dan hup……. boek onder mijn arm en de fles met  zonnecr√®me mee en op naar het zwembad.. Jaja ik zie hier ook heeeeeeeeeeeeeeeel veel BB BB BB BB BB en BB en VV aan het zwembad mijn neus voorbij gaan. Ruud blijft lekker nog even(uurtje!!) op de kamer om te genieten van de kamer en te computeren.De dollar was iets gezakt  maar is weer aan het stijgen…Hoera.

Ik heb weer genoten aan het zwembad hoor, af en toe even afkoelen,maar het was niet echt te warm.

IMG_2228

oma ik wil naar je toe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tja ik zou ze ook wel even willen knuffelen. Chelsey loopt al aan een stoeltje de kamer rond….11 maanden….. dan is een maand weg wel erg lang hoor….

                                 IMG_2229

Het is ook echt rustig aan het zwembad en gelukkig bedden genoeg. Zou dat ook in de zomer zo zijn???

Om half 2 weer naar de kamer en daarna weer op stap….. eerst  naar de Mirage en  Treasure Island. We wisten niet meer hoe die waren, of het is weer veranderd. prachtig hoor,  Een prachtig aquarium over de hele breedte van de registratie…..

                                                      IMG_2233 

en de prachtige bloemstukken  met de gele Hollandse tulpen. Heerlijk om te zien.

IMG_2231

We zagen bij de Mirage ook dat je naar de secret Garden kon  met dolfijnen en de show met de tijgers, maar we waren te laat, tot half 5 open en  je moet uur van te voren aanwezig zijn om er nog wat van te zien, het kost  $ 17.50, en we weten niet wat je daar voor te zien krijgt. (even googlelen.) Met een treintje van Mirage naar Treasure Island.

IMG_2234 IMG_2235

tja en in alle casino’s  hebben we dus $5  in de slotjes gegooid, nou. volgend jaar!!!!? maar weer opnieuw proberen want echt, we spelen overal en echt NERGENS een beetje geluk.We zijn er al 6 nachten en nog  3 nachten te gaan dus wie weet. komt er  nog eens een klapper….. tenslotte  via de Mall (neee geen winkeltjes IN, naar de auto gegaan en  we wilden dus naar andere TGI dan gisteren, nou  om half 6 al in de rij, en we vinden het toch niks hoor. Overal in de rij om te kunnen eten,

Dus maar weer eens  gekozen om te snacken bij burgerking. MMMMMMMMMM ook lekker hoor, met sla tomaatjes  en ijsje toe,. Daarna  naar de strip richting  PARIS!!!!!!!!!!! Auto geparkeerd.Het is toch echt bizar allemaal he,

 

IMG_2236 IMG_2237

Hotel waar de poten van de Eifeltoren in staat.. Het sfeertje vind ik er geweldig. Leuke terrasjes met mmmmmm stokbrood en gebak. en jaja de slotjes, weer geen prijs.

IMG_2238                         IMG_2239

Na Paris  naar de Ceasar palace gegaan Tjonge jonge daar heb je al hele avond voor nodig, wat is dat ontzettend groot, maar ook zooooooooooo mooi. We zijn overal  al eens geweest en toch is het weel leuk het nog eens te zien. Ook al die dure winkels, jaja ook eindelijk eens de UGG’S!!!!!!!!!!!!!! poeh poeh. smile smile,  only look  !!!!!!!!!! no help  thank you….

Het hele hotel straalt de Griekse tijd uit,  het zijn prachtige beelden en fonteinen en de shows!!!!!!!!!!!!!! nou ja we verstaan er niks van , maar wel leuk om te zien, dus korte impressie.

IMG_2246 IMG_2252IMG_2256 IMG_2265

Ook hier moet je  erg lang overal in de rij staan om een tafeltje te krijgen om te eten, of het nou 7uur of 9uur is.

                                        IMG_2243

 

bij een sushi restaurant zag je veel goudvissen in een heel groot aquarium,maar er stond bij dat het niet voor gebruik van eten was. aaaaaaaaaah

                                                   IMG_2242

de  beelden waren ook , de een nog mooier dan de ander.

IMG_2240

 

Ik zou niet in het ceasar  palace willen slapen,maar ooooooh wat is het mooi om te bekijken. De ene winkel nog mooier dan de andere, en de I pad 2  ohoh, die is hier volop te koop in 10 kleuren zelfs. er waren er heel wat in de winkel,en druk!!!!!!!!!!!!!

IMG_2249 IMG_2250 

IMG_2251

 

IMG_2248

dit is een H&M winkel,maar  poeh poeh, wat een prachtige zeg, niet te vergelijken met eentje in Nederland.  Hartstikke leuk.

en tenslotte alleen gekwijld.. bij de heerlijke ijstentjes,maar ja  EEN bolletje voor  $ 6.95, nee, dat is  zelfs voor mij te gek…..

                                               IMG_2267

daarna weer terug  via Hotel  Paris naar de auto, maar onderweg wel nog even genoten van de prachtige waterfontein , elk uur te zien,maar het blijft mooi.

                                       IMG_2270

Zo , dit was al weer onze 24e dag van de vakantie…. We gaan nu al beetje aftelen.  snik snik, gelukkig nog  8 nachten… Liefs  !!!!!!!!!!!

3 opmerkingen:

De Somertjes zei

hallo,wat genieten jullie nog lekker zeg!
OOk leuk om te lezen haha.
Wat ziet dat ijs er lekker uit!
Alles is ook even prachtig volgens mij,krijg steeds meer zin in de zomervakantie,Gj is bezig ook met de Wynn!zou niet verkeerd zijn als ik dat zo zie:)
Nou nog 8 dagen!heerlijk toch,wij gaan zondag naar de states,geniet er nog maar ff lekker van!
groetjes,Marjolein

Sonja zei

De uurtjes bij het zwembad zijn te zien hoor, wat een heerlijk bruin velletje. Wat een mooie hotels. We hebben ooit in het Luxor gelogeerd, was ook niet verkeerd.

Fam Verkoelen-Roeland zei

Treasure Island is voor ons wel goed qua ligging. Leuk om eens foto's vanuit een ander oogpunt te zien en zo te lezen hebben jullie het heel erg naar je zin.
Zag vandaag dat het rond 30 gr wordt, halleluja !
Groetjes,
Hilde en co