dinsdag 19 april 2011

23e dag in LAS VEGAS ,WYNN, miles stand 8571

 

Wat een bed, wat een bed. zoooooooo glad en zacht die lakens, alsof je als een prinses op een NEEEEE geen erwt ligt, je voelt echt geen ribbeltje. SUPER DUS, en we hadden  de overgordijnen open gelaten, en de vitrages alleen dicht.(Ruud  is helemaal blij met al die knopjes en af en toe schieten de gordijnen ineens dicht en de lichten uit, heeft hij weer verkeerd knopje aan getoetst )en ohoh word je wakker kijk je zo over een  groot gedeelte dus van de strip.

                                  IMG_2179

 

Gaaf hoor, maar …. snik snik… ik kwam hier ook om kleurtje op te doen, en al zegt weather.com dat het zonnetje er heel de dag is…ECHT NIET, helemaal bewolkt. Bij jullie dus beter weer.IK GUN HET JULLIE NOG OOK.

Maar we laten ons nergens door van de wijs brengen, zelfs na al het verlies van afgelopen dagen gaan we vandaag weer vol goede moed aan de slotjes hoor. .

We hebben dus heel rustig aangedaan en genoten van de kamer, met apart dus bureau en tafeltje met stoelen en de luie bank. Ook de badjas is heerlijk, wel erg zwaar!!.

IMG_2178

Uitgebreid in bad en haren gewassen en het bad is zo mooi, je ziet geen  kraan maar IN het bad  is een……. nou ja kijk maar op de foto. Prachtig dus.lijkt wel watervalletje dat naar beneden komt.

IMG_2180              IMG_2181

                

en omdat er geen zon was, dus NIET naar zwembad maar heerlijk lopen slenteren in de Wynn,wat een prachtige mooie ECHTE bloemstukken en  daar geniet ik ook zo van…

                                         IMG_2184

daarna  kijken waar buffet is om van de week keertje te ontbijten (advies van Robert-Jan)of te lunchen. ohoh wat ziet dat er mooi uit.maar ohoh wat een lange rij staat er. Dat is het ENIGE nadeel, dat je overal voor in de rij moet staan, voor kaartjes , om in of uit te checken, behalve voor de slotjes haha, daar is ALTIJD wel een plekje vrij en parkeren ook, al is het niet altijd op de 1e verdieping of de 2e of de 3e…..

Na  het gokken  waar we in 1x weer ALLES verloren hebben, , het wil maar niet lukken….. zijn we naar Palazzo gelopen en daarvan wisten we niet meer hoe dat was. OOK erg mooi, vooral alle dure merken en de prachtige entourage.Je blijft je verbazen. Hier kwamen we dus ook voor naar Las Vegas he.De vleugels van de grote vlieg gingen dus steeds open en dicht. prachtig,vooral van bovenaf. .

                                    IMG_2200

daarna  naar Venitian, waar we ook ooit geslapen hebben. Ik blijf het fantastisch vinden, de bootjes,  de kunstenaars die nu  bosrstbeeldje van je maakte van witte klei , ik wilde het eerst nog doen. maar een HALF UUR stilzitten is niet aan mij besteed, maar leuk is het wel.

IMG_2203

en dan een italiaans ijsje…. en ooooooooooh wat zagen de makroontjes er lekker uit, maar kijk eens naar de prijs per stuk……. dat is het mij toch niet waard.

IMG_2206 IMG_2205

We hebben natuurlijk even op terrasje chocolademelk met eclair!!!!!!!!!!!!!!! gegeten en gedronken en met leuk 88jarige man uit Slowakije gesproken… wat een mannetje zeg.(geen adres opgegeven hoor)

                                         IMG_2208

Daarna weer richting Wynn gelopen want heel, heeeeeeel voorzichtig kwam wat blauwe lucht tevoorschijn, dus misschien toch even bij zwembad.

en toen had ik weer wc bordjes gefotografeerd en ik dacht ineens, kijk eens naar al die prachtige lampen,  alleen al in de Wynn, dus heb er van een paar een foto gemaakt.. gewoon te gek ook, je ziet steeds andere en mooiere dingen.

IMG_2186  IMG_2188  IMG_2189

IMG_2191 IMG_2192 IMG_2193

IMG_2195 IMG_2197en nog honderden andere ,

en ja hoor, heerlijk 2uurtjes aan het zwembad gelegen,maar niet echt veel zon, meer sluierbewolking,maar  wel lekker liggen lezen en ook gezwommen.

                               IMG_2211

Om half 4 weer  onder de douche en knopje privacy geprobeerd.

IMG_2183

JA HOOR, buiten brandt het lampje dus komt de housekeeper niet binnen. Als je knopje bij buitendeur  aanklikt met all on, gaat alles dus aan, alle lichten,tv. gordijnen, maar naast je bed, gaan alleen de lichten aan (of uit). Je kan ze ook op half aan/uit zetten. Daar kan je dus ook apart overgordijnen of vitrages aan /en uitdoen. We gaan het allemaal snappen ….Geweldig toch.Onthouden he Robert-Jan……

Om 5uur zaten we al bij TGI,  ik de jack daniel natuurlijk, en Ruud wilde de half Rib maar die hadden ze niet, wel half  rib en dan garnalen en koolsalade met frietjes. nou ja dat dan maar. nou…. daar heeft hij geen spijt van gehad. Gesmuld heeft hij (ik ook,maar toch ga ik voortaan voor de outback,met  zijn brood vooraf en de salade erbij mmmmmmmmmmm

                                 IMG_2212

Om half 9 na een Macy ‘s (jaja overhemd weer voor Ruud) en een Von’s voor yoghurt en water zijn we even op de kamer gaan zitten en naar show van Treasure Island gekeken nou jaaaaaaaaaaaaa   alleen het vuurwerk ervan en om half 10 weer naar beneden …de gang is ook zo mooi……

IMG_2184 IMG_2156 IMG_2161

WEER een gokje wagen en lekker slenteren !!!!!!! genieten is het elke minuut.Maar we raken hier echt niet verslaafd. wat een pech deze vakantie. Verliezen is niet erg als je poosje leuk gespeeld hebt, maar weer was de 20dollar in no time weggespeeld, dus maar weer naar de kamer en ooooooh bovenst knopje aan toetsen en hup…. ALLES AAN.Blijft leuk.

Het uitzicht blijft geweldig ook s avonds en nu maar hopen dat het weer morgen wat beter is, anders WEER gokken en shoppen…. Ook leuk dus. Ons krijgen ze er niet onder.

En Ingeborg en Erwin …. inderdaad goed gegokt over het negatieve. De weegschaal geeft dagelijks MEER aan, maar ook daar zit ik niet mee. 1mei begin ik met lijnen.  dus ook Nancy… bedankt voor de tip,maar hij past vast in inde kluis erbij hoor. …

En wie wilde ook al weer weten waar de jamba juice zit ???In een Mall(etje)  op de 3634 S.Maryland Prkway. !!!!!

En als laatste nog even mededeling over de auto. Ruud is in Nederland erg trots op de velgen van zijn auto, als die maar glimmen en kijk nou eens wat er met de velgen van deze auto  is gebeurd…..er vallen gewoon stukjes vanaf… Idioot he.

                                       IMG_2168

en dit was het weer voor vandaag.De dollar zakt ook steeds verder weg,maar ook DAT is geen punt voor ons…haha  Ik ga aan de wijn en margrietje lezen… Groetjes (O)ma Agnes

4 opmerkingen:

Anita zei

Oh wat een pracht en praal, je kijkt inderdaad je ogen uit. Heerlijk hoor zo slenteren door Vegas, dat vinden wij ook het einde.
Ook al is het bewolkt je zult vast wel bijkleuren in die warmte.
Geniet lekker verder,
Anita

Fam Verkoelen-Roeland zei

Onze ervaring in LV is dat het weer daar op 123 kan veranderen. Wij hebben gelukkig nu ookeens zomerse temperaturen :)
Groetjes,
Hilde en co

MattRob zei

Wat prachtig allemaal weer ! En jullie daar zelfs 5 dagen, wat een luxe ...

Marja zei

Wat een luxe weer. Geniet ervan. Heb je iets met mannen deze vakantie??????? Beetje oud deze!!!!! Leuk hoor. Altijd lachen. Heerlijk alles te zien. Veel geluk, liefde en gezondheid. Liefs Mar.