maandag 18 april 2011

22e dag IN Las vegas, Van Sienna Suites naar Wynn, miles stand 8549

 

Een dagje met veel, heel veel positiefs, en beetje negatiefs,maar dat negatieve verwerk ik hoop ik ,zo tussen alle positieve dingen dat het JULLIE misschien niet eens op valt. ga er maar lekker voor zitten haha.

Ons laatste nachtje in de Sienna Suite, we hebben het heerlijk gehad hier  maar wel echt geen idee dat je in Las Vegas bent….dan moet je dus echt naar de Strip….en dat doen we dus VANDAAG NAAR DE WYNN!!!!!!!!!! Hoge verwachtingen ervan…..

Ik heb eerst alles zoveel mogelijk ingepakt en Ruud wilde de rest doen. Dus met stoeltje lekker even voor de deur gaan zitten om wat te lezen… ja dat DACHT ik dan.begint er een Amerikaan vanaf 1e verdieping tegen me te praten … jaja over het stoeltje…..HIJ deed dat ook altijd en waar ik vandaan kwam enzenz. Nog geen 5min later stond hij met de !pad 1 beneden naast me….(RUUD WIST VAN NIETS, zat veilig binnen) .Waar ik woonde…….. hup aanwijzen op die Ipad, hoeveel inwoners heeft Nederland..???????? Geen idee, was het 18miljoen. oooooooooooh  hij liet via google earth zijn huis zien. OEPS!!!!!!!!!! aardig optrekje.Doe dat maar niet bij ons huis.  Hij bleek  advocaat EN schrijver te zijn, kreeg kaartje van hem en hij maakte foto van ons op zijn telefoontje.Ik heb mijn email ingevoerd.. maar helaas. Ik heb hem niet ontvangen…. Hele verhalen over zijn vriendin, zijn werk, en yes yes ooooooh really????????? Ik begreep er  niet alles van,Ruud kwam erbij, …. Heeft de auto zonder mij! ingeladen, hij KAN het dus wel…..en nog even met zijn drietjes staan praten. Leuke man.

                                 IMG_2139

we gingen dus later dan gepland op weg naar WYNN,  Jeeeeeeeetje wat een drukte daar, wel geluk met parkeren, vlak bij de lift, dan kom je gelijk bij Ferrari winkel, ja hoor, Chique en duur, daar hoort dat bij he

IMG_2140

en in de Lobby pfffffff wat een rij al ,maar de prachtige VERSE bloemen doen het bij mij wel…. de tulpjes waren uitgebloeid in Sienna Suite, dus hier geniet ik van de verse bloemen in lobby en overal eigenlijk.

 

                                        IMG_2142

We hebben zeker 5 kwartier in de rij gestaan, achteraf viel het dus wel mee, want we dachten dat het langer zou duren. Een aardige jongen hielp ons.IMG_2143

en…. wilden we kamer op de stripkant YES!!!!!!!!!!!!!!!, We waren zo benieuwd naar de kamer dat we eerst zijn gaan kijken.Robert- Jan snel gebeld (kon nog net!!!!!!wat tijd betreft) en foto’s alvast opgestuurd. het is prachtig PRACHTIG geweldig. Heel licht en in slaapgedeelte vloerbedekking,maar in hal en badkamer echt marmeren tegels. Alles gaat automatisch  allerlei knopjes, het is alsof je  in een film terecht komt. Geweldig dus  nou ja in het echt is het dus 100keer mooier he.

IMG_2147 IMG_2175        IMG_2145 

 

 

en daarna wilden we de auto via de valet parking wseg laten zetten en de koffers op kamer laten brengen,maar we  hadden de auto voor de lift en het was echt 2 min. lopen van garage naar de liften, dus het zou veel meer tijd kosten om auto via de hoofdingang voor te rijden,….en dan de  koffers boven te laten bezorgen…. ,dus wij terug naar auto en binnen 10 min stonden we met koffers in de kamer.

We zijn even naar de knopjes wezen kijken, Bij binnenkomst dus knopjes met :

IMG_2154

Leuk hoor, druk je dus bovenste knopje in…. gaat ALLES aan,  gordijnen openen zich en zie je prachtig uitzicht op de strip….. ALLE lampen gaan uit, zelfs in de kasten….tv enz. Privicy hebben we nog niet uitgeprobeerd…..misschien is dat ipv het kaartje aan de buitenkant van de deur,please do not disturb, gaan we nog eens uitproberen….

IMG_2149dit zit naast het bed, geweldig toch, Ruud helemaal blij met al die knopjes. Ik wil alleen aan en uit knopje weten….wel zo simpel toch????

Maar wat deze knopjes beteken??????? Geen idee, laten we jullie ook nog weleens weten…..

IMG_2153

En dan staat er in de badkamer een mooie WEEGSCHAAL. he gatver……….

IMG_2158

Haha hij is onverbiddelijk maar MIJN gewicht laat ik niet zien.. die is dus veeeeeeel meer dan thuis, hoe kan dat nou………. nee nee,hier  niet met  de amerikaanse weight hoor gewoon KILOgram

Ook werden we dus welkom geheten op de kamer

IMG_2171

Het uitzicht is geweldig…. IMG_2159

IMG_2160

 

Vooral s avonds met uitzicht op de fonteinen en de show  bij  treasre  island. !!!!!!!!

Maar we zijn  natuurlijk eerst even bij zwembad gaan liggen (lezen) wat een groot zwembad, heeeeeeeeel groot rond.. dan heeeeeel brede ahw laan en dan weer heel groot rond. OOK  bubbelbaden….

IMG_2164 

er zijn ook allemaal PRIVEhuisjes,maar daar hebben wij geen zin in, lekker gewoon dicht bij het water en er af en toe in plonsen. heeeeeerlijk.

                                             IMG_2163

Om vier uur natuurlijk EINDELIJ!! zitten gokken, ok ok weer geen geluk en het ging heel snel, dus  dan maar shoppen. toch? Heb je EKER wat voor je geld Was al 5 dagen niet in een outlet geweest, dus snel omgekleed en naar

IMG_2166

IMG_2165  en ja hoor

Ruud lekker gescoord bij Timberland voor schoenen en jas (en jaja sandaaltjes voor Brandon!!!!!!!!!!!!!!!!

en ok ok weer voor Ruud nu een vest …en truitje voor mij bij La Coste. Helemaal blij om 8uur weg.

                                             IMG_2167

Oja de kluis op de kamer is wel erg groot. Zelfs de laptop kan er makkelijk in

IMG_2157 en je kan de pincode intoetsen of…. je creditcard  erdoor halen om dicht te doen en als je creditcard er weer doorheen haalt is hij weer open….. Zo…. het was weer een heerlijke dag. De show van de fonteinen en de treasure island probeer ik morgen op de foto te krijgen. Het is al wel bijna 11uur, maar we zitten stiekem elkaar te pushen om nog EVEN naar beneden te gaan om even!!! te gokken, alleen verlies is zo vervelend,……

Het is hier geweldig en houden het dus makkelijk de 5 nachten uit. zeker weten. daaaaaaaaaaaaaag

8 opmerkingen:

MattRob zei

Ziet er prachtig mooi uit ! Kan haast niet wachten tot wij er ookzitten, nog maar iets minder dan 3 maanden ;-) !

Enne, die huisjes bij het zwembad moet je dik, echt dik voor betalen hoor !!

Jesse zei

Prachtig hotel is het Wynn toch! Ik hoop er ook ooit een keer te kunnen zijn! En je hebt het negatieve goed verborgen kunnen houden, waarschijnlijk dat jullie met gokken hebben verloren?
Oh ja, in welk winkelcentrum is die jamba Juice?

pie-ar zei

Errug mooi hoor. Gelukkig is het hier in ieder geval mooi weer.. Hoef ik iets minder jarloers te zijn.

Fam Verkoelen-Roeland zei

Tof om eens foto's van een Wynn-kamer te zien, is een groot verschil met jullie vorig optrekje me dunkt :)
Geniet er van, wij proberen dat thuis ook :)
Groetjes,
Hilde en co

Teleton zei

O, o, wat is de werled van het luxe toch luxe. Heerlijk hoor en dan ook nog eens zo af en toe de creditcard laten ronken. Al was het maar voor de tasjes. Toch?

Adressen uitwisselen op vakantie met vreemde snuiters, zelfs als ze aardig zijn, doen wij uit principe nooit. Kom je straks thuis, zijn al je schilderijen en je bontjassen weg........;-)

Sonja zei

Wat een schitterende kamer, heerlijk zeg al die luxe. Een weegschaal tijdens een vakantie is 'not done', dus gewoon lekker genieten. Niks van Teleton aantrekken hoor!

Erwin en Ingeborg zei

Hi Ruud en Agnes,

Dit is toch veel meer Vegas dan het vorige hotel... En wij gokken wat het negatieve betreft op de getalletjes die de weegschaal aan gaf ;-)

Groetjes,
Ingeborg en Erwin

Nancy. zei

Wat een luxe en weelde, heel leuk voor ons om te zien Wij zitten in November namelijk 4 nachten in de Encore.....

Het ziet er in ieder geval SUPER uit, enne die weegschaal kun je ook gewoon in die kluis zetten ;-)