zondag 17 april 2011

21e dag in Las Vegas Sienna Suite, miles stand 8525

 

Zo….. een wat onrustig nachtje  gehad, want het is ons toch niet in de koude kleren gaan zitten.Robert-Jan belde al vroeg op, konden we ons verhaal NOG een keertje kwijt, maar ja,  de zon schijnt en  na weer lekker tutten en lezen en ontbijten met 2 zachtgekookte eitjes ben IK weer naar het zwembad gegaan.

Ruud is naar receptie gegaan om aan  Ned. vrouwtje (Liesbeth)  te vragen wat we moesten doen…. Ze was er niet, had tot en met maandag vrij maar aan de balie  belde ze  haar even, kon ze  Ruud  tel te woord staan. De schat…. ze kwam gelijk even naar Ruud  toe, woonde niet zo ver ….nou, ze was ook zo boos en verontwaardigd enzenz. Ze kwam nog even naar het zwembad naar mij om erover te praten. Ze had al 2x gebeld naar de Mac maar steeds antwoordapparaat, dus ze zou blijven proberen en als het gelukt was ons vanavond na 9uur op kamer bellen….Nou wij laten het maar  hierbij, Onvoorziene uitgave in de begroting van de vakantie!!!!!!!!!!!! Ze heeft Ruud ook geholpen met pinnen bij hun automaat bij de balie dus we kunnen er weer even tegen.

Heerlijk tot half 2 aan het zwembad gelegen…. en de hele familie weet wat het betekent als RUUD in het zwembad gaat………ja ja de vlaggen uit, in het nieuws enz enz maar zo lekker warm was het zwembad dus. Als je eruit kwam stond je even in de 29 graden te rillen

 IMG_2101 IMG_2102

Om 2uur weer weg. Ruud wilde nog de stretch t shirts van Alfani hebben bij de Macy’s  , dus eerst even naar een Macy ‘s die ze hadden en daar zagen we in het winkelcentrum de eerste winkel met de Ugg’s,maar alleen de basic suède met bont erin en de gewone prijs. HELAAS!!!!!!!!!! 

Op naar de strip, maar natuurlijk eerst naar de bakery, die zondag gesloten is en de verse broodjes zullen we morgen dus missen, want het brood is zoooooooooo lekker en de koekjes ed. ook.

De strip blijft ons verbazen, we zeggen steeds, was dat verleden jaar ook?????// en we willen eigenlijk nog naar een show vlg week,maar de David Copperfield heeft dezelfde show als verleden jaar, tja…………..niet echt erg, maar we hebben hem al gezien.

Even genieten van alles, Wat gegokt in tropicana en New York n Escalator

 

IMG_2106                IMG_2109

Toen de MGM ingelopen, geweldig  was het voeren van de tijgers(of leeuwen nu??)…. het vlees gaf hij  in zijn bek, of……… gooide het tegen het raam. BBrrrrrrrrrr  ook al zat er ruit tussen.

IMG_2117 IMG_2112

En ach…… hoeveel pech kan een mens hebben …VEEEEEEEEEEEEEEEl hoor. Het geluk om te winnen zit er echt niet in deze vakantie , we blijven er vrolijk onder, soms spelen we wel erg lang al zijn we alles kwijt en daar gaat het om, leuk spelen,maar wij hadden natuurlijk weer dat ons apparaat kapot ging, en heel het app  dus alle lichtjes uit enz. Snel kwam er iemand aangelopen. HOW MUCH  was er on it… ach 5 dollar, niet de moeite, maar de 1e kon het niet oplossen…. vlg erbij geroepen….. manager erbij. Nou ja wij kregen uiteindelijk onze 5dollar en hup naar het vlg slotje. er staan er genoeg hoor.,maar hadden wij dus weer.IMG_2118 IMG_2119

We zijn ook nog lekker in de warmte over de strip gaan lopen, dat is zo gezellig,we genieten er volop van , en tegenwoordig zie je dus allerlei  disney figuren, goochelaars enzenz   staan op de strip. heel gezellig allemaal.

                                          IMG_2123

Er lopen ook allerlei leuke figuren, deze jongen met die punk punten, aaaaaah het zal je kind maar wezen, jeh jeh jeh jeh….

IMG_2124

en de mooie limosines   en de hummer limosine. het is echt Las Vegas..geweldig.

                                  IMG_2125

tenslotte nog wat foto’s van de strip bij NIGHT,  maar volgens mij ben ik aan nieuw foto fototoestel toe……. (hint hint……………) .IMG_2134 IMG_2128

 

                                     IMG_2136

en dan ons laatste nachtje in de Sienna Sites, morgen vroeg inchecken bij de Wynn, ook al mogen we nog niet op de kamer…………. we kunnen al wel aan het zwembad of anders…. op naar de outlet, we vermaken ons wel hoor, Komt helemaal goed.

2 opmerkingen:

Marja zei

Een mens kan niet alles hebben. Jammer hoor. Helpen de kaarsjes dat niet????????? Nou weer prachtige plaatjes. Het blijft leuk om zo met jullie me te reizen. Fijne dag Liefs Mar.

Teleton zei

Kan me helemaal voorstellen dat de lafhartige aanslag op het vakantiebudget even ten koste van de stemming gaat. Ineens verandert dat vrolijke, vriendelijke, beleefde, gastvrije vakantieland Amerika in een keihard, zakelijk en onsympatiek stasiregime waar ze van achter een boom staan te kijken of je wel volgens de regeltjes parkeert. Hier in Kissimmee is het de Pizzahut die een eigen afsleepdienst heeft voor foutparkeerders.

Gelukkig laten jullie je er niet onder krijgen en blijft er een helebool vrolijkheid en dankbaarhied door de vakantieverhalen klinken, ook al is de grote prijs helaas nog niet gevallen op de Strip! Maar er komen nieuwe rondes en nieuwe kansen: veel geluk en plezier daarbij!