zaterdag 16 april 2011

20e dag 2e dag in Las Vegas Sienna Suite miles stand 8488.

 

OOOOOOOOOOh wat een dag met een ZWARTE RAND!!!!!!!!!!!!!!! wat we meegemaakt hebben ohohoh. Nou ja ik hou jullie in spanning (anders eerst einde lezen), want ik begin toch maar met het positieve. Zo ben ik nu eenmaal.

Om half 8 opgestaan, zelfs door de wekker  wakker geworden, we worden echt ontspannen hoor en na een lekker ontbijtje…. skypen  … en  tutten ben ik om 10uur weer met boek en margrietjes (niet de bloemetjes maar de tijdschriften dus he)naar het  zwembad gegaan. Ruud kwam uurtje later. Tja  heerlijk genoten en nog niet wetend wat we laat in de middag mee zouden maken.Het is alsof we hier de dag in tweeen splitsen.  De helft lijkt niet op Las Vegas en de andere helft maakt alles goed. Hier is het namelijk  rustig en geen casino te zien ,maar als we naar de strip gaan is het een en al feest.

Om kwart over 2 zijn we vertrokken. eerst naar de bakery , mmmm ohoh wat een heerlijk brood  en daarna wilden we eerst even naar macy’s.(al zo lang niet wezen shoppen!), daarna naar tropicana. die plannen zijn dus drastisch gewijzigd.

We genoten weer van over de strip te rijden…..

                             IMG_2074  IMG_2075 IMG_2076

ja ja de Wynn, nog 2 nachtjes en we komen eraan………………

en de auto met de reclame dat je gewoon hier vrij pistolen ed kan kopen. Br luguber als je nog aan Alphen denkt.

                                IMG_2078

We hebben heerlijk even in de Mall gelopen en ja hoor. bingo…. IK heb bruine Tommy broek gescoord bij de Macy’s. EINDELIJK dan toch. Het begin is er.Ook nog even bij Jamba juice  DE VITAMIENTJES GEHAALD . MMMMMMMMM LEKKER HOOR VINCENT!!!!!!!!!

                                                                    IMG_2079

Vervolgens weer met de auto bij  de Mall eruit gereden om naar Tropicana te rijden. Zien we ineens de mooie grote Mac… Zullen we?????????????????

IMG_2080 Ja dus.

HADDEN WE HET MAAR NIET GEDAAN………………….

We hebben samen  een Quarterpounder genomen want we wilden gewoon thuis de lekkere steak met salade ed maken, maar we hadden trek in patatje en ik had erge dorst. Het was druk dus omdat je dan ook nog eens iets wil wat afwijkt (nameljk NO CHEESE), duurde het extra lang voor we het kregen. Op ons gemakkie  gegeten en nog extra keertje cola gehaald,en daarna wilden we nog ijsje nemen. Nou…………. zei Ruud zullen we even  hiernaast gokje wagen, dan is het eten gezakt en dan een ijsje en  naar Tropica. OK………. Ik vind alles best.        Komen we na kwartiertje ,20min???? terug voor het ijsje……….. kijk ik uit het raam bij de Mac terwijl Ruud in de rij staat voor het ijsje………… zeg ik RUUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AUTO IS WEG!!!!!!!!!!!!

Nu  hebben we jaaaaaaaaren geleden ook al eens gehad dat onze auto weg was, maar die was gestolen, dus dat denk je ook in eerste instantie, maar wat bleek………..ze hebben hem weggesleept want we stonden bij de Mac  en dat mag alleen om even wat te eten,maar zodra ze je dus weg zien lopen en de auto laat staan  bellen ze ?????????????? weet ik wat wie en die sleept hem weg.

Ik naar een jongen die buiten stond, smile smile die jongen yes, hier een kaartje, belt U die maar , daar is hij. En ga er maar met de taxi heen. 10miles verder dus he.

We stonden perplex,…. binnen 15 a 20 min was de auto dus al weg,langer zijn we niet buiten de mac geweest. We hadden  400% WINST BIJ HET GOKKEN HAHA WE SPEELDEN MET 1 DOLLAR, DUS ZOVEEL WAS HET NIET. Maar ik heb gelijk taxi aangehouden, andere keus hadden we niet,en met het kaartje dat we  van de jongen kregen waar auto zou moeten zijn  ging de taxi op weg, gelukkig heel aardige chauffeur, heeft zelfs nog gebeld of de auto er wel was , …..      Toen we  er bijna waren dachten we eerst nog dat we bij een bende terecht kwamen. brrrrrrrrrrrrrrrrrr helemaal achteraf en DONKER!!!!!!!!!!!! doodeng, heel wat schietgebedjes verder kwamen we toch bij het juiste adres aan.

                                  IMG_2083

Eerst met de taxichauffeur 40 dollar afrekenen, o jee alles moest CONTANT…. en binnen hoorden we dat we  $ 306  contant moesten  neertellen. , Laat ik jullie dit vertellen, dat hutje mutje we  $303  hadden,maar  dat was ook OK. Nu nog kwartier wachten  tot de man kwam om de auto  voor te rijden.

EEN troost, we waren niet de enige. Zelfs mensen met klein kindje stonden  te wachten.

De mevrouw achter het loketje zei dat we toch echt de property moeten bellen om het uit te leggen, wie weet krijgen we nog wat terug. We moesten dan wel eerst weer naar de Mac om  foto te nemen van het tel.no van de  property, dus dat eerst gedaan.

IMG_2087                IMG_2088

                            IMG_2089 

Tja……. NU zagen we de bordjes pas, stomstomstom,maar  ja het is gebeurd.

We hebben gelukkig het bonnetje nog van de tijd bij de Mac……… 5.52uur   en de tijd dat de auto  aankwam bij de politie 6.58 uur….. (en dat is echt 20 min rijden)Maar ja of we wat van die dollars terug krijgen weet ik niet.

de rekening…………. ach er zijn eigenlijk ergere dingen  he

                                                  IMG_2100

Eigenlijk dachten we na een uur……. het lijkt wel een droom,want om 7uur misten we de auto en om 8uur reden we met de auto weer weg uit het donkere lugubere gedeelte van Las Vegas. Snel naar huis….. lekker aan de port , eind goed al goed. De  foto’s met de lichtjes van Las Vegas houden jullie tegoed.

10 opmerkingen:

Fam Verkoelen-Roeland zei

't Moet je maar overkomen ginds ! Da's een onverwachte extra uitgave. Laat dit de pret verder neit bederven.
Groetjes,

Hilde en co

Hans (thefreeze) zei

Schandalig zeg, dat zo'n bedrijf als McDonalds meedoet aan dat soort praktijken!

Sonja zei

Wat een nachtmerrie, maar zoals je zegt, er zijn ergere dingen dan die rekening, wel akelig dat de auto op zo'n achteraf plaats moest worden opgehaald. Snel vergeten en weer genieten.

Anita zei

Zo houd je de verhalen wel spannend, haha! Wat een avontuur, daar sta je toch helemaal niet bij stil. Wat zullen jullie opgekeken hebben? Gelukkig is alles goed afgelopen en kunnen jullie lekker verder genieten in die waanzinnige stad.
Groetjes
Anita

Anoniem zei

Maar goed dat je al die gratis ontbijtjes bij elkaar gebedeld hebt.

Jesse zei

Jeetje zeg wat een verhaal!! Wij hebben het ooit een keer gedaan bij een whole foods waar je alleen gratis mag parkeren om boodschappen te doen. Toen zijn we aan de andere kant de winkel uitgelopen om eventjes in het leuke winkelstraatje te kijken. Maar na 5 minuten kregen we toch de kriebels en zijn toch maar terug gegaan. En maar goed ook blijkt nu, je denkt wie ziet dat nou? Maar wel dus!
Blij dat jullie de pret niet laten bederven, dat zou inderdaad helemaal zonde zijn. Positieve instelling hoor!
Geniet lekker verder!
Groet, Ingrid

thea zei

He, gedver, wat een pech!! Dit keer geen Hamersma geluk! Gauw opstaan en verder gaan, want er valt gelukkig nog wel veel te genieten in Las Vegas hé? Doe dat maar dan!
Kussie

Marja zei

Nou wat een avontuur zeg. Niet leuk !!!!!!!!! Dat ze nu net jullie moesten hebben. Toch maar verder er iets moois van maken. Misschien komt het wel uit de speelautomaat terug. Zal kaarsje branden. Dag Lieverds
bedankt voor de kaart. Liefs Mar.

Teleton zei

Oei, dure les. En een Qpounder die je niet snel meer vergeet. En dan nog de stress. Dat wil je toch eigenlijk niet tijdens zo'n relaxte reis? Maar wel een lekker verhaal voor tijdens familiebijeenkomsten......;-)!

Nancy. zei

Jeetje wat een verhaal!!
Gelukkig liep het goed en nog beter is natuurlijk dat de dollar gunstig staat ;-)