maandag 11 april 2011

16e dag , 2e dag in Phoenix miles stand 7838.

Zo..gisteren de zondag rustdag   in acht genomen en vandaag op maandag……. de wasdag maar in ere gehouden, dus alle broekjes shirtjes die nog nodig zijn in de komende  2weken even gewassen.

Het ontbijt was weer zo lekker. De kok had zijn hoge hoed er vandaag maar eens bij opgezet en bleef weer vragen wat er in de omelet moest….  only cheese?????????? nonono nothing   Ik kreeg een onbegrijpelijk knikje naar mij toe. Maar ze kwamen allebei naturel, dus met de bacon het schijfje sinaasappel en takje groen zag het er  zeer professioneel uit.

                                  IMG_1942

Na een fooitje  waren we om half 10 weer boven. Hup in de bikini en met boek en water naar het zwembad.

En de voorstelling van gisteren werd weer voortgezet, ohoh, wat een wijfie zeg.  Ik weet nu hoe die programma’s tot stand komen van candid camera,maar ik bespaar jullie de film.

We hebben heerlijk tot half 2 aan het zwembad gelegen en genoten van het weer,maar we wilden ook nog wat anders doen, want tja…..ik had wel een pot met pillen als ik zonneallergie zou krijgen,maar liever voorkomen dan genezen, dus op tijd uit de zon.

Zelf enthousiast geworden van mijn weblog van vorig jaar over winkelen in Phoenix, hebben we adres van de Mall in de tomtom gezet. we hadden er weer zin in. Het was half uurtje rijden en zien we onderweg ineens een Macy…HUP RUUD even  zijweg in….Tuuurlijk doet hij dat.Nou……………. nou……… als je GELD HEBT!!!!!!!!!!!!, niet te geloven. de macy’s had al alle dure merken, incl dus Hugo Boss en La Coste  en Armani, maar als je de andere kant van Macy’s uitliep, kwam je op een  openlucht winkelcentrum (klinkt te gewoon!!) die zijn weerga niet kent. Alle dure merken, van  Ralph Lauren met bloesjes vanaf $1.000(jaja duizend dollar) op zijn minst….Coach… Prada… Armani…Louis voutton  Aldo  enzenzenz.e veel winkels die nog geopend moeten worden … Met echt een prachtige tuin en stoeltjes bankjes enzenz.  Je waant je in ????? dus helaas , nog steeds NIKS gekocht…Moeten maxima en Alexander maar heen hoor.

                                           IMG_1945

Maar we gingen door  naar het winkelcentrum van verleden jaar  het Scottsdale Fashion square, en dat is ook geweldig hoor, met  winkels als H&M, macy’s   gewoon lekker om te shoppen. jaja gescoord voor kleindochter,,,,

En om 6uur weer richting  hotel. De TGI wilden we vandaag vereren met ons bezoek….Jammer dan….. Tom tom bracht ons er wel, maar

IMG_1943 IMG_1944

tja  hij was er niet meer…. helemaal leeg, alleen de lampen ed waren nog wel te zien dat het ooit  TGI was…..

Op naar hotel, misschien een outbackje???Nee. een safeway voor water  moest eerst nog even aangedaan worden en de portfles slink ook weer aardig  en mmmm WARM stokbrood en visfilet,   Brie en tuna salade, nou weer helemaal happy op weg naar de kamer. Nog even de wijn van de bar  halen en ons diner is TOPPIE vanavond hoor.

In de kamer had het kamermeisje(waarschijnlijk blij met de fooi iedere dag),dit briefje neergelegd. Lief he

                                    IMG_1948 

En de tulpjes stonden ook nog mooi te zijn. die mogen morgen mee naar Flagstaff.

IMG_1941

daaaaaaaaaaag, tot morgen, we hebben het heerlijk en genieten van elke minuut. 

4 opmerkingen:

Paula zei

Wat een heerlijke vakantie hebben jullie weer en leuk om ook het oosten "mee te nemen".
Dat staat ook nog wel op de verlanglijst maar ja die is zoooooo lang. :)
Wat een mooi hotel weer in Phoenix, maar dat is sowieso een heerlijke stad om te verblijven, zeker met zo'n entertainer aan het zwembad (toch wel jammer dat ze niet voorover kukelde)

Veel plezier verder,
Gr. Paula

Teleton zei

O jee, de Scottsdale Fashionsquare, so cool! Keurig de zondagsrust geheiligd en slechts een keertje gelachen om de mijmerende medemensch aan de rand van de pool. Je had haar de 1 minute of fame op YouTube kunnen bezorgen, maar je hebt het niet gedaan.....da's netjes!

Op naar Flagstaff. Inmiddels zijn jullie aan een zeer bekend deel van de reis voor ons gekomen, dus dat vergroot het leesplezier nog meer. En dan ook nog tulpen erbij, het kan niet op!

Marja zei

Het goede mens moest eens weten dat er in Holland om haar wordt gelachen. Ja we zien het voor ons.
Toch maar langer blijven om te zien hoe het afloopt. Ja strijk is klaar zit nu in mijn ateliertje leuke dingen te maken. Nou geniet verder en wie schrijft die blijft. Kunne we mee genieten. Dikke kus Liefs Mar.

Nancy. zei

Die foto aan dat zwembad...hilarisch!!
Voor de rest genieten jullie met volle teugen..lekker hoor!!

Groetjes Nancy