dinsdag 5 april 2011

10edag Naar Las Cruces miles stand 6805

 

Jaaaaa we zijn eruit. Knopjes onder de zonneklep. WIFI afstandsbediening voor als je garage hebt, laten we dat nou  niet hebben hier(thuis ook niet hoor.) Maar het is natuurlijk wel makkelijk Robert-Jan!!!!!!!!!  En Patrick de afstandsbediening had je dan niet nodig…Dus leuk snufje van de auto. en de kleppen kan je dus ook uittrekken zodat ze  nog meer naar links of rechts kunnen en de zon uit de auto houd. , nou, genoeg over de auto, ik wil nog wat bewaren om  de komende weken  te melden…..

We werden om half 6 weer de telefoon gewekt, geen bekende dus niet opgenomen, we waren dus lekker vroeg wakker!!!!! Robert-Jan belde ook nog en ineens zei hij…. nou jaaaaaaaaaaaaa   en toen hoorde in mijn zusje aan de telefoon. Waren ze allebei bij de Makro en kwamen elkaar dus tegen , tenminste Yvon zag haar en samen naar Robert-Jan. Ja was leuk even.

Om 9uur reden we weg, lekker op geplande tijd want 6uur rijden en dan nog stoppen onderweg dus rond 5uur aankomen is de planning.   Het was een heel andere weg dan gisteren. daar waren  heel regelmatig stops met benzinepompen en slaapgelegenheid en  Mac of Burger King oid, maar hier……………355 miles echt  een saaie bedoeling.

                           IMG_1818                          

Maar ja, gelukkig hadden we volgetankt voor we op weg gingen anders kwamen we in de problemen. Wat wel opviel was de max  snelheid… WIJ hadden nog nooit eerder gezien dat je 80miles mag rijden, in het donker 65!!!!! Voor vrachtwagens geldt wel de 70miles.

IMG_1819 

We schoten dus lekker op vooral omdat er niet zoveel stops onderweg waren dan rij je maar door. Telefonisch ben je NIET bereikbaar, de hele afstand niet,maar………..heel leuk… bij de 1e stop voor de chocolademelk (helaas ZONDER whipped creme dit keer)was er wifi internet. Dus snel de laptop uit de auto,  en we konden Patrick dus niet tel. bereiken maar gelukkig was de buurman on line , die JAN!!!!!!!!!!!!!! en ja hoor, hij heeft Patrick gebeld en na 5 min zat hij met de kindertjes op de skype. HEEEEEEEEERLIJK

IMG_1825 en daarna nog even heerlijk van het zonnetje genoten

 

                                        .IMG_1821

Onderweg  vond ik het wel erg leuk om naar al die mooie vrachtwagens te kijken,waarom kennen ze dat toch niet in Nederland, de een nog mooier dan de ander. 

IMG_1823  Zeg nou zelf

 

                                          IMG_1822

De lunch hebben we maar gesnackt, veel andere keus was er niet en. gisteren de daad bij het woord gevoegd hebben we bij de Wal Mart een heerlijk klapstoeltje gekocht. SUPER!!!!!!! en het werd maar warmer en warmer,,,,, 87graden F, lekker toch dus het er steeds even van genomen

IMG_1827 Leesboek erbij….. mmmmmmmmmmm  en Ruud….

 

IMG_1831  vond het ook wel wat….

 

Bij iedere stop die we maakten was er dus nog steeds GEEN tel bereik maar WEL  wireless internet beschikbaar. Wat een service zeg.

IMG_1830

Om 5uur waren we bij ons BEKENDE Best Western hotel in Las Cruces….geleerd van verleden jaar vroeg ik eerst hoe laat het hier was. Verleden jaar waren we te laat voor het ontbijt omdat het uur later was….en ja hoor, nu kwamen we van de andere kant dus……. het was uur VROEGER. We kwamen dus al om 4uur aan.  Al 8 uur tijdsverschil met Nederland. Dus ik snel naar het zwembad en lekker klein uurtje in de zon gelegen. Heeeeeeeeeeeeeerlijk,heerlijk. Daarna naar de outback, DACHTEN WE,maar de tomtom  maar zeggen  bestemming bereikt…. echt niet geen outback te zien, dus  naar de Wal Mart en lekker warm stokbrood en tuna salade en sla en ham ,wijntje enzenzenz gekocht.Komt dus helemaal goed. 

O ja, er was geen kamer meer op de beneden verdieping zeiden ze . ooooh noo  terrible, nou ja ik wachten ….lachen….. no no no room ….but  my  husband   enzenz…OOOOOOh, yes  hadden ze toch nog EEN kamer,maar niet met kingsize bed maar met 2 bedden (geen punt!!!!!!!!!!, 2 nachten in schoon bedje  )    , no smoking (ook geen punt en………….room for  pets………. haha OOK GEEN PUNT, We  kunnen wel tegen honden…poezen enz luchtjes. Dus gelukkig weer kamer beneden en auto voor de deur. 

IMG_1832 IMG_1833

 

                              IMG_1834

kamer en MET ijskastje en magnetron.

Morgen naar White Sand en misschien wat shoppen. Toch nog een aardig lange weblog geworden, dacht dat ik niks te melden had… Daaaaaag groetjes (O)ma Agnes

4 opmerkingen:

Teleton zei

Tuurlijk is er altijd wel iets te melden! Een lekkere bak coco, een relaxte visstoel (nu nog een hengel) of knopje die nergens voor dienen. Een rondje onderhandlen over net nog een fijnere kamer. Wij vinden het leuk! Dus kijken we iedere avond voor het slapen gaan even of jullie blog al on line staat. En meestal kunnen we met een glimlach gaan slapen. Ik zeg: Tot morgen!

Jesse zei

Leuk een bekend hotel zien! En van de outback klopt, TomTom brengt je er niet precies. Gelukkig zagen wij 'm toen wel een stuk verderop liggen. Heel veel plezier in white Sands het is daar zo ontzettend mooi! Wel goed in de gaten houden waar je auto staat als je een stukje gaat lopen, het is met al dat wit erg desoriënterend!
Groet, Ingrid

Anoniem zei

Nou dag 10 mag er ook zijn. Leuke stoeltjes.
Het blijft leuk jullie blog te lezen. Dat wordt afkicken straks. Liefs Mar.

Caroline zei

Ja Agnes, misschien kun je thuis ook een weblog bij gaan houden, hihi, dan heb je vast wel trouwe lezers. Je schrijft echt hartstikke leuk, ga zo door! X