zaterdag 26 maart 2011

GEEN dag meer te gaan voor we vertrekken

GEEN dag meer te gaan……

Jaja, het is gewoon al zo snel dat het wel lijkt alsof er geen voorbereiding aan te pas is gekomen…… vergeet het maar.

In augustus vlucht geboekt en dan lijkt het nog zo ver,dat alle internetbezoekjes voor en over de route nog niet zo belangrijk zijn.

Toch zijn er wel degelijk heel veel voorbereidingen geweest en we verheugen ons er verschrikkelijk op,maar ja……. geen werk, dus drukdrukddruk met varierend wasjes doen voor 4 huishoudens… oppassen op de kleinkinderen……..vrijwwilligerswerk ,    een 65jarige tussendoor feestelijk gevierd   …. bezoekjes  moeder…..en afgelopen week hebben we even een warming up vakantie gehad van 5 dagen in Drente. EN uren in de rij voor de Ipad2, en nog niks.. IMG_1548 IMG_1544

Gelukkig hebben we alle papieren weer van Robert Jan gekregen die alles geregeld heeft.  Heeeeeerlijk zo’n  zoon. Alle hotels, de auto, ben benieuwd welke het zal worden en vanochtend om 5 uur zat Ruud al achter de computer om de stoelen te reserveren.Ook dat is gelukt.

Robert Jan heeft heel uitgebreid  op papier alles uitgeprint van de hotels, met adres,datum, aantal dagen, waar wel of geen ontbijt/parkeerplaats /internet….. Kortom… alles is geregeld en nu alleen de koffers pakken en afscheid nemen van moeder ,buurtjes  en zusje.De zonen hebben we al gehad. Robert jan is gisteren op wintersport gegaan dus daar zijn we donderdagavond even geweest en Vincent is 2 weken op cursus, dus die hebben we  vrijdag de 18e gedag gezegd en gisteren zijn schoondochter en kleinkinderen heel de dag geweest, Patrick brengt ons vannacht weg, dus die zeggen we dan gedag.

De weblog bijhouden worden een FLUITJE!!!!!!!!!!! Ook dat heeft Robert jan geregeld, via windows live writer.Kortom. IK BEN RELAXED……. Nu Ruud nog. Ik hoop dat het een heerlijke vakantie wordt, dan beleven jullie dat ook beetje mee. Liefs  Agnes

5 opmerkingen:

MattRob zei

Ineens is het dan zover ! Hele goede reis morgen; de voorbereidingen zijn prima, er staan heel wat mooie hotels te wachten !

Teleton zei

Wat leuk om jullie tijdens deze geweldige trip te kunnen volgen. Kunnen we eens kijken of de aardbeitjes ver van de stam zijn gevallen....!

De Somertjes zei

Heel veel plezier,ik ga jullie zeker weer volgen,aangezien wij ook van de zomer die kant op vliegen!

Welsumpies zei

Een hele fijne vakantie, het wordt zeker genieten

Twinmom1995 zei

(O)pa en (o)ma van MattRob heel veel plezier en een goede reis.