donderdag 31 maart 2011

4e dag naar Memphis km stand 5525

Nou Elvis, here we come…………

Ik heb gisteravond nog heerlijk zitten lezen en EERSTE BOEK IS UIT!!!!!!!!!!, kan de prullenbak in.Om kwart voor 11 gingen we pas naar bed…..??????????????????? Zie ik op de wekker dat het pas kwart voor 10 is. Zou het hier uur vroeger zijn, ?Geleerd van verleden jaar dat in elke staat de klok anders kan staan is Ruud weer aangekleed! naar de balie gegaan. Ja hoor. Hier is het uur vroeger. ohoh zo komen we natuurlijk nooit over de jet lag heen. Toch lekker gaan slapen en het bed  was even wennen. KLEINER(hoe kan dat in Amerika) en zachter. .De lucht van het bakken was gelukkig weg. 

Om 5uur stonden we weer naast ons bed. Werden op telefoontje door een bank gebeld,maar we lagen al wakker dus geen punt.  Even eerst ons Hollandse bakkie troost gedronken en hup naar het ontbijt. Robert-Jan had ons gewaarschuwd dat het ontbijt incl. was, dus wel niet zoveel zou zijn.Nou……. mooi wel, ok ok geen fruitig ontbijtje, alleen appeltjes en bananen,maar wel heel uitgebreid, incl   activa yoghurtjes, allerlei brood muffins bugels en  scrambler eggs met gebakken ham ,je kon zelf wafels bakken met heel veel soorten saus erbij,en nou ja te veel om op te noemen, zelfs keuze uit TEA!!!!!!!!! mm Het enige grote nadeel is dat het allemaal op plastic bordjes moest en plastic bestek,maar ja kniesoor  als je dat echt erg vindt.

Verder zijn we na het vroege ontbijt  lekker aan het tutten geweest in de kamer en ik weer verder in het nieuwe boek, zo haal ik de 4 weken met boeken niet…..maar ja OOK NIET ERG. We vinden alles heerlijk en leuk en prima. niet zelf sjouwen!

Om kwart voor 10 zijn we uitgecheckt  en op naar de premium outlet die we gisteren heel even snel gezien hadden. De weg staat niet eens op de tomtom, zo nieuw. En erg erg stil, heerlijk aan de chocolademelk gezeten, geen star bucks,maar ook een heeeeeeeeeeeeerlijke,                                         warme choc melk met! MET whippets cream natuurlijk voor mij.GAP truitjes

en ja hoor… gelukkig ,nu ook voor de jongste kleinzoon wat bij GAP gekocht. Zo dat geeft ook al rust. Om 12uur reden we weer terug richting hotel en dan door naar MEMPHIS.Ik lekker me geïnstalleerd met boek, puzzelboekje( jaja ik word dagje ouder en dan hoort dat erbij he) en breiwerkje. Het is een heel mooie weg om te rijden, Vooral de paarse boompjes maakte veel indruk op me, net  heideboompje. Prachtig.paarse heideboompje Ook dat hoort vlg mij bij het ouder worden. Dan heb je veel meer oog voor de natuur.Vroeger moest ik zorgen dat de 3 kinderen achterin stil waren en bezig gehouden werden, …..

Onderweg ook heerlijk weer Abba aan en  Elvis radiozender aan…. EN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa, cd tje is eruit gekomen, gewoon op heel klein knopje met pijltje onder cd drukken. Gelukkig maar , Auto gaat steeds meer thuis voelen. hij wordt lekker vuil van binnen en van buiten….

Halverwege de route zijn we even gestopt in Tupelo. Het woonhuis van Elvis staat hier. en we hebben getankt, Helemaal vol kan nooit, want je moet van te voren zeggen hoeveel er in gegooid gaat worden en dat is gokken. Nu maar 45 dollar. Komen we heel eind mee.zeker tot in Memphis hoor.volgooien, 45dollar

Dan rijden we de staat Missisippie binnen en na nog een korte plaspauze en wat te eten en drinken genomen hebben, rijden we in een keer door naar het Four Point Sheraton hotel..Ook weer een prachtige kamer met  koffie en thee gelegenheid op kamer en ijskastje en verder alles wat bij mooie kamer hoort, alleen geen breed bed,maar 2 bedden, dus vanavond in de een, morgen in de andere, haha Hebben we lekker  iedere avond schoon bedje. parachtige kmr in shereton

En na een portje zijn we weer vertrokken.om te gaan eten,  de tomtom gaf aan dat er een OUTBACK  binnen 20min. rijden was, dus hup wegwezen en ja hoor, we reden er zo heen, je kan toch niet meer zonder zo’n tomtommetje. die koesteren we hoor. En mmmmmmmm    mmmmmmmmm   wat was het weer vertrouwd lekker, alsof we  pas nog in de USA  waren. Ruud de spare ribs en ik de steak met de salade met thouserth c.saus.gemuld bij outback salade outback Het was niet druk, dus binnen uur stonden we weer buiten en net voor het donker waren we weer  “thuis””.

Nu lekker relaxen, lekker badderen en dan nog wat lezen en tot minstens 10uur wakker blijven. Gaat lukken. Het lijkt alsof we al zo lang weg zijn, tis pas 3 nachtjes….

Geen opmerkingen: