maandag 28 maart 2011

2e dag In Atlanta.

Wat een nacht (niet zoals Guus Meeuwsen bezingt hoor haha)….maar ja IK lag om 9uur in bed, kon niet meer,…. weet zelfs niet of mijn 2e been vanzelf in bed erbij schoot, en tot half 12 geslapen…. toen weer tot 2uur…. toen heel lang wakker gelegen door de onweer en lichtflitsen, poehpoeh, heftig hoor, en om half 5 weer wakker. Daarna niet meer geslapen,Ruud wel, die slaapt altijd en overal hoor,maar hiep hoi… 6uur belde Robert-Jan  en lekker even mee zitten kletsen. We zijn weer zo enthousiast. Ook al regent het nu, deert ons niet. Wij gaan zo eerst lekker naar het GRATIS!!!!!!!!!!  ontbijt en dan koffers even herindelen. Dat we niet iedere keer met 3 koffers moeten zeulen,maar bv mijn boeken in de auto laat liggen en de libelleltjes en margrieten  en leesvoer voor Ruud.

Om 9uur zaten we aan het ontbijt, nou Teleton…. zie je de aardbeitjes staan???? NIET zo overvloedig als bij Robert-Jan,maar ja bescheidenheid siert de mens he.

IMG_1584 boterhammetje met aardbeitjes als toetje

…We hebben lekker uitgebreid ontbeten, het smaakte zo lekker en buiten zagen  en hoorden we de regen dus niks geen haast….

                               beetje regen

We  zijn rond 10uur toch maar weggegaan en…. DROOG , niet meer geregend ook vandaag, maar wel fris. Nee wat het weer hebben we nog geen vakantiegevoel maar  de hele dag hebben we verder keurig de belangrijkste bezienswaardigheden in Atlanta doorlopen  en dat is ook vakantie.

Allereerst naar de world of the coca cola.Leuk om gezien te hebben, allerlei  spullen van en over coca cola en natuurlijk het proeven van diverse limonades uit de 200 landen, tenminste een deel ervan. IMG_1590IMG_1598

IMG_1597  Gelukkig ook een afdeling waar je alle soorten coca cola kon proeven.

Snel nog even naar een 4D film waarbij je door elkaar geschud werd en af en toe een natte sproeier over je toet.kreeg  je waande je bijna in disney world, IMG_1593 Het 4D  brilletje staat Ruud schattig, zeg nou zelf.

Nadat we nog allebei een flesje cola cadeau kregen zijn we door het park naar de CNN studio´s gelopen. Prachtig park speciaal aangelegd voor de olympische spelen in 1996.

daar besloten we TOCH maar de tour te doen, ook al verstaan we er driekwart niet van…

OOK leuk om gezien te hebben.En ach. Seniorenprijsje he. haha scheelt 1 dollar.

IMG_1601

Het was al 4uur geworden en snel naar de auto, die we vlak bij een kindermuseum gezet hadden voor 5 dollar per dag, OOK vlak bij de coca cola hoor en vervolgens met onze dappere tomtom naar het Martin Luther King jr Center.

I HAVE A DREAM!!!!!!!!!IMG_1606 Deze graftombe staat IN een vijver! Niet heel erg goed verzorgd,maar ja OOK leuk om gezien te hebben.

En even via de publix voor wat water,yoghurtje ed naar de kamer. Ineens overviel ons de vermoeidheid….maar we proberen wakker te blijven hoor, zo snel mogelijk over die jet lag heen.

EN ik heb weer iets leuks over de auto, NEEEEEEE nog geen knopje van de sirene, gevonden  maar als je  de versnelling in zijn achteruit zet… zie je dit plaatje op je dashboard, zo geweldig, zelfs gepiep als het groene streepje bij een obstakel is en harder bij het gele streepje en nog harder bij de rode streepjes, jaja uitgeprobeerd.

We gaan zo roomservice bestellen  . IMG_1589 Ziet er namelijk prima uit en IK heb geen zin meer om eruit te gaan, ook geen outback of TGI   in de buurt, en daarna naar bed, NIET VOOR HALF 10 proberen we.

5 opmerkingen:

Teleton zei

Dat met die aardbeitjes kan nog wel wat fruitiger maar verder vind ik het een gelikt verslag van jullie avonturen. "Doe zo voort" zeggen onze Belze vrienden. Of, om met Harry Mens te spreken: bedankt voor het bericht!

Anita zei

Wat fijn dat de reis zo goed verlopen is en wat hebben jullie al veel gedaan op de eerste dag, leuk verslag.
Wat een mooie auto met leuke snufjes.
Heel veel plezier,
Anita (Tans4USA)

De Somertjes zei

Hallo,leuk die auto haha,zou wat voor mij zijn zeg!
handig hoor!
Wij zijn ook vorig jaar in het Coca cola museum geweest,dat hebben jullie vast gelezen toen,toen zijn we gestrand in Atlanta:(.
Maar we vonden het wel leuk om het een keer gezien te hebben!
Nou geniet lekker en veel plezier!
Groetjes,Marjolein

Sonja zei

Heerlijke trips in Atlanta, zijn jullie nog op de langste roltrap ter wereld geweest in het CNN gebouw?

thea zei

Had hele dag geen internet, tot robbert thuis kwam, Kan nu pas (22.30 uur) jullie blog lezen.
Hier heerlijk zonnig weer!! Buiten gezeten vanmiddag.
kussie