dinsdag 29 maart 2011

3e dag Van Atlanta naar Birmingham

 

Goeiemorgen …… om 5.15uur hield ik het niet langer uit in het overigens heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijke bed. Maar ja zo gek is het niet als je  om 9uur naar bed gaat. Dan is 8uur slaap wel heel gewoon voor ons. Ik ga weer proberen vanavond pas om half 10 of 10uur te gaan slapen. Maar ja dan moet de dag vandaag niet zo vol gepland zijn als gisteren.

En het begon al goed vanochtend ohoh, kon ik NERGENS de 2 bonnetjes meer vinden  voor het gratis ontbijt. OVERAL gezocht,maar nee hoor. Dus moest ik van Ruud weer naar de balie om nieuwe proberen te krijgen. En wat een schatje stond er bij de balie.Hij begreep deze vrouw gewoon en hup twee nieuwe bonnetjes en wij blij naar het restaurant. Ontbijt is geweldig, neeeeeee  minder fruitig dan gisteren, want de aardbeitjes waren op en de framboosjes ook, maar gelukkig  bramen en besjes en meloen…..fruit

Ook de omelet werd keurig aan ons tafeltje bezorgd. Het duurde alleen lang voor ze met de rekening (haha rekening van o,oo dollar )..kwamen.Zou ik ook niet zo hard voor rennen,maar wel fooi gegeven natuurlijk.             omeletje

Toen kwam het moment dat ik mannen soms echt niet kan begrijpen. VRAAGT Ruud…. wat zullen we doen…. Naar de ZOO   of naar de premium outlet.. Hoe kan je zoiets vragen he… Ook al moesten we drie kwartier naar toe rijden  en daarna weer drie kwartier terug omdat het de andere kant van Birmingham ligt,maar goed, SHOPPEN RUUD!!!!!!!!! En snel weg….

Eerst nog even een walmart in voor  HOE RADEN JULLIE HET …….. PORT!!!!!!!!! en donuts voor onderweg.en     voor de oudste kleinzonen wat lekkers!

We waren  nog te vroeg voor de outlet, die opent pas om 10 uur, dus aan de overkant heerlijk even bij Starbucks de warme chocolademelk en voor MIJ de slagroom erbij gedronken. Maar 10 over  10 stond ik al bij de 1e winkel binnen. TRALALALALA…… bingo  voor mezelf!

en ja hoor bij de 2e winkel  Tommy H  iets voor de kleinbingo dochter en de jongste kleinzoon krijgt ook nog wel wat.,komt goed.

weer bingo voor Chelsey

Dus Robert-jan…. staat er genoeg op je creditcard rekening .Je kan ons volgen wat uitgave betreft he

Toen waren we wel aan een ijsje toe en het woord is deze vakantie nog niet gevallen,maar nu is het hek van de dam , lekker ijsje bij de mac!

Om half 2 zijn we weer weggegaan, nee lang niet alles gezien want het is best een grote premium outlet,maar we willen voor het donker in het hotel zijn. Ha ik denk gelijk weer aan het kleine meisje van vroeger dat ook altijd voor het  donker binnen moeSt zijn. Zien we toch onderweg een reclamebord van een nieuwe premium outlet.The Shops of Grand River aan de 6200 Grand River Blvd E  in Leeds… NOG  een outlet HUP RUUD, tis nog licht dus even kijken, en ja hoor alleen  even bij Tommy gekeken en gelukkig iets voor Ruud (uuuh en voor mij!) gekocht. Het shopping center ziet er prachtig uit,maar nog niet alles is open, zo nieuw, misschien morgen even terug als we tijd hebben. we zien wel.

Om half 7 waren we dus pas ivm file in het hotel. een marriott en  we hebben pasje, dus smile smile. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  hoor.keuken met alles  erop en eraan suite Prachtige studio,met ijskast, vaatwasser en alles wat in een keuken hoort te zijn. maar goed, hebben wij weer…. Aan de overkant zit de walmart dus even snel stukje vlees  en sla gekocht en  bij het bakken  ging brandalarm dus af……….. Ik kreeg slappe lach, niemand kwam en geluid ging niet uit en dat gezicht van Ruud….Uiteindelijk heeft hij de draadjes eruit getrokken. Zien we morgen wel weer.karbonade smaakte daarna overigens heerlijk,met de jack daniel s saus en de sla.

Door alle hectiek was het al 9uur voor alles weer rustig was en dus  lukt het vandaag zeker om niet voor 10uur ons bed in te kruipen ….. en wie weet slapen we wel tot 6uur.

En dan nog een snufje van de auto.even nog foto van de rooie!, 2 uitlaten vooral voor Brandon  om te laten zien dat hij TWEE uitlaten heeft….. oooooh er zijn zo veel dingen te vertellen , maar ik vertel niet alles gelijk …EEN per dag Vandaag deed ik een van de nieuw gekochte cd tjes erin.abba en elvis cd Een van Abba en een van Elvis hadden we  bij de Walmart gekocht, we gaan tenslotte naar Memphis ,.nou…. dat kostte moeite zeg. De tiptoets doet het niet dus Ruud heeft alles via het stuur kunnen regelen, behalve dat het cd tje er weer uit komt.DAAR zijn we nog niet achter. Ik hoop dat we daar morgen achter gaan komen… Ik merkte trouwens dat de Elvis doos niet 2 cd  tjes bevatten,maar 1 cd  en 1 dvd. Dus wie weet hebben we ergens een dvd speler en gaan we lekker naar Elvis zitten kijken. (echt fan zijn we niet,maar je moet wat he)..

Zo weer genoeg leesvoer voor vandaag. Bedankt voor jullie reacties!! Leuk om te lezen . Liefs Agnes.

3 opmerkingen:

Teleton zei

Het ijs is gebroken.....!

Anoniem zei

Nou het klinkt allemaal heerlijk. Leuk hoor zo met jullie mee te reizen. Het weer al wat beter daar. Dat wordt koffer kopen.!!!!!!!Fijne dag Liefs Mar.

Jesse zei

Mooi dat je opnieuw het ontbijt voor elkaar hebt gekregen! En gelijk al lekker shoppen...dat is inderdaad geen moeilijke keuze die je kreeg ;-)
De auto is erg mooi, lekker rood.
Veel plezier verder!
Groet,
Ingrid